• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان پیش بینی رضایت از زندگی بر اساس سبک زندگی اسلامی، شکیبایی و تحمل ناکامی در بین زنان
تعداد صفحات 10
نویسنده سیدمجتبی عقیلی کردمحله - طیبه نانوا - انسیه بابایی - مژگان پورشفیع
مشخصات نشریه  دین و سلامت - دانشگاه علوم پزشكي مازندران شماره 2
تاریخ انتشار پاییز و زمستان - 1401
محدوده صفحات 10-1
کلید واژه شکیبایی  سبک زندگی  زن و سبک زندگی  رضایت‌مندی از زندگی  مازندران  سبک زندگی اسلامی  بابلسر (شهرستان)  تحمل ناکامی  رضایت از زندگی زنان  
چکیده سابقه و هدف: پژوهش حاضر با هدف پیش‌بینی رضایت از زندگی بر اساس سبک زندگی اسلامی، شکیبایی و تحمل ناکامی در بین زنان شهر بابلسر استان مازندران انجام شده است. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر ماهیت، توصیفی از نوع همبستگی است.
مواد و روش‌ها: جامعه پژوهش شامل تمام زنان شهر بابلسر بود که از میان آن‌ها، 350 نفر به روش در دسترس انتخاب شدند. روش گردآوری اطلاعات به صورت نظرسنجی اینترنتی بود. برای گردآوری داده‌ها از پرسش‌نامه رضایت از زندگی داینر و همکاران (1985)، سبک زندگی اسلامی کاویانی (1388) و تحمل ناکامی هارینگتون و شکیبایی ایوانز (1980) استفاده شد. برای تجزیه‌وتحلیل آماری از تحلیل رگرسیون گام‌به‌گام در نرم‌افزار SPSS نسخه 24 استفاده شد.
یافته ها: نتایج تجزیه‌وتحلیل اطلاعات نشان داد متغیرهای ملاک سبک زندگی اسلامی و تحمل ناکامی، توانایی پیش‌بینی رضایت از زندگی را در بین زنان دارند (01/0 > P). نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه حاکی از آن است که سبک زندگی اسلامی و تحمل ناکامی توانایی پیش‌بینی 28 درصد از رضایت از زندگی را دارند (05/0 > P).
استنتاج: با توجه به نتایج، ضرورت تقویت سبک زندگی اسلامی با گسترش زندگی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی در نهادهای مختلف و پرورش ویژگی‌های شخصیتی مثبت و سازنده مانند شکیبایی و تحمل ناکامی می‌تواند مورد توجه همگان قرار گیرد. لذا، تقویت و طراحی برنامه‌های مبتنی بر فرهنگ اسلامی برای آموزش خانواده‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

کد مقاله 46025
تعداد بازدید 38

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397