• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی مقایسه‌ای رویکردهای بتر و پلیسیت در درمان اختلالات شایع عملکرد جنسی در زنان مراجعه کننده به مراکز منتخب درمانی استان اصفهان در سال 1400
تعداد صفحات 9
نویسنده مهسا السادات موسوی - زهرا کاظمی
مشخصات نشریه  مراقبت پرستاری و مامایی ابن‌سینا شماره 1
تاریخ انتشار زمستان - 1401
محدوده صفحات 9-1
کلید واژه زنان اصفهان  عملکرد جنسی زنان  اختلال عملکرد جنسی زنان  اختلال عملکرد جنسی  اصفهان  عملکرد جنسی  بتر  پلیسیت  
چکیده سابقه و هدف: عملکرد جنسی سالم به تندرستی همراه با کیفیت بالای زندگی منجر می‌شود. هدف از این مطالعه بررسی مقایسه‌ای رویکرد‌های بتر و پلیسیت در درمان اختلالات شایع عملکرد جنسی در زنان مراجعه‌کننده به مراکز منتخب درمانی اصفهان در سال 1400 بود.
مواد و روش‌‌ها: این مطالعه نیمه‌تجربی روی 60 زن با اختلالات شایع عملکرد جنسی (30 نفر در گروه بتر و 30 نفر در گروه پلیسیت) که واجد معیارهای ورورد به پژوهش بودند، به روش نمونه‌گیری در دسترس انجام شد. ابزار گردآوری داده‌ها پرسش‌نامه عملکرد جنسی (FSFI) بود. اعضای دو گروه در جلسات آموزش و مشاوره فردی به صورت چهره‌به‌چهره شرکت کردند. پرسش‌نامه‌ها بعد از گذشت 1 ماه و 6 ماه پس از مداخله جمع‌آوری و با استفاده از نرم‌افزار آماری SPSS نسخه 12 تجزیه‌وتحلیل شدند.
یافته‌ها: بین سطح کلی عملکرد جنسی قبل از مداخله در دو گروه تفاوت معناداری وجود نداشت (0.05 < P)، اما 1 ماه و 6 ماه پس از مداخله، در گروه بتر به‌طور معناداری بهتر از گروه پلیسیت بود (0.05 > P). در گروه بتر میانگین نمرات میل، تحریک روانی، ارگاسم و رضایت‌مندی 1 ماه و 6 ماه پس از مداخله به‌طور معناداری بیشتر از قبل مداخله و میانگین نمره درد جنسی به‌طور معناداری کمتر بود.
نتیجه‌گیری: این مطالعه نشان داد آموزش و مشاوره در قالب مدل بتر نتایج بهتری نسبت به مشاوره پلیسیت و همچنین تأثیر بهتری بر عملکرد جنسی دارد.

کد مقاله 46019
تعداد بازدید 55

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397