• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان عوامل مؤثر بر گرایش زنان متأهل پایگاه نیروی دریایی خرمشهر به فرزندآوری سوم و چهارم با رویکرد پدافند غیرعامل
تعداد صفحات 25
نویسنده علی پژهان - شهلا دادگر دوست
مشخصات نشریه  پژوهش‌هاي انتظامی اجتماعي زنان و خانواده - دانشگاه علوم انتظامي امين شماره 2 پیاپی 19
تاریخ انتشار پاییز و زمستان - 1401
محدوده صفحات 515-491
کلید واژه فرزندآوری  زنان متأهل  سرمایه اجتماعی  هویت قومی  زنان 15-49 ساله  فردگرایی  سرمایه اجتماعی زنان  گرایش به فرزندآوری  گرایش زنان  زنان دارای همسر  فرزندآوری سوم  فرزندآوری چهارم  پدافند غیرعامل  پایگاه نیروی دریایی خرمشهر  
چکیده زمینه و هدف: جمعیت با توجه به تأثیرات آمایشی، پایداری، تاب‌آوری و بازدارندگی، جزو مباحث پدافند غیرعامل است. هدف اصلی تحقیق، ارزیابی گرایش زنان نیروی دریایی خرمشهر نسبت به فرزندآوری سوم و چهارم با نگرش پدافند غیرعامل است.
روش: پژوهش با روش پیمایشی انجام شد و جامعۀ آماری آن، زنان همسردار 49-15 ساله ساکن پایگاه نیروی دریایی خرمشهر در سال 1399 بوده است. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران محاسبه شد و 401 نفر به‌عنوان نمونه به­ دست آمد. در این پژوهش از روش نمونه‌گیری طبقه‌ای استفاده شد. ابزار گردآوری داده‌ها، پرسش­نامۀ محقق­ ساخته بوده است و داده‌ها با استفاده از SPSS تحلیل شد. به‌منظور سنجش روایی به روایی محتوا اکتفا شده و برای سنجش پایایی پرسش­نامه، نیز از آلفای کرونباخ استفاده شد که نتیجه 82/0 برای متغیرهای متغیر وابسته، 75/0 برای متغیر سرمایۀ اجتماعی، 77/0 برای متغیر هویت قومی و 73/0 برای متغیر فردگرایی به­ دست آمد.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که بین فردگرایی با گرایش به فرزندآوری سوم و چهارم رابطۀ معنادار منفی وجود دارد. بین سرمایۀ اجتماعی و گرایش به فرزندآوری سوم و چهارم رابطۀ مثبت و معنادار وجود دارد و بین هویت قومی و گرایش به فرزندآوری سوم و چهارم رابطۀ معنادار مشاهده نشد.
نتیجه‌گیری: بین فردگرایی به‌صورت منفی و سرمایۀ اجتماعی به‌صورت مثبت با گرایش به فرزندآوری سوم و چهارم رابطۀ معنادار وجود دارد.

کد مقاله 44920
تعداد بازدید 36

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397