• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تحلیل کیفی عوامل مؤثر بر اعتیاد به اینترنت زنان 15 تا 30 ساله بزه‌دیده پرونده‌های اخلاقی پلیس فتا در سال 1400
تعداد صفحات 30
نویسنده محمدرضا یکتا - عبدالله شفیع‌ آبادی
مشخصات نشریه  انتظام اجتماعی - دانشگاه علوم انتظامی - علمی پژوهشی سال 13 شماره 3
تاریخ انتشار زمستان - 1400
محدوده صفحات 192-163
زبان فارسی
کلید واژه بزه‌دیده  اینترنت  اعتیاد به اینترنت  عوامل مؤثر  زنان بزه‌دیده  تحلیل کیفی  پلیس فتا  پرونده‌های اخلاقی  
چکیده زمینه و هدف: استفاده افراطی و غیرمناسب از اینترنت در حوزه‌های مختلف زندگی اختلال جدی وارد می‌کند. هدف اصلی پژوهش حاضر تحلیل کیفی عوامل موثر بر اعتیاد به اینترنت زنان 30-15 ساله بزه دیده پرونده‌های اخلاقی پلیس فتا در سال 1400 بوده است.
روش: روش پژوهش حاضر، کیفی با اتکا به نظریه داده بنیاد اشتروس و کوربین (1990)، جامعه آماری زنان 15 تا 30 ساله بزه دیده پرونده‌های اخلاقی پلیس فتا در سال 1400 و نمونه آماری 38 نفر بوده که تا اشباع نظری بدست آمده است. ابزار جمع‌آوری داده‌ها، مصاحبه نیمه‌ساختارمند و روش تحلیل بر اساس نظریه داده بنیاد بوده است.
یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد در مجموع 92 کد باز در قالب 32 کد محوری و 10 کد اصلی عوامل اعتیاد به اینترنت در زنان بزه دیده پرونده‌های اخلاقی را پوشش دادند. به طور کلی، عواملی که در پدیده اعتیاد به اینترنت زنان بزه دیده نقش دارند در 3 دسته شرایط عِلّی، زمینه‌ای و مداخله‎ای قرار می‌گیرند و به واسطه عوامل، راهبردهایی بکار گرفته می‌شود که متاسفانه منجر به پیامدهای منفی جبران‌ناپذیری می‌شوند.
نتیجه‌گیری: از جمله عوامل مهمی که در پدیده اعتیاد به اینترنت زنان 15 تا 30 ساله بزه دیده پرونده‌های اخلاقی پلیس فتا در سال 1400 نقش دارند، خلاء عاطفی، تنش و عدم آرامش در خانواده، دنبال تایید و تشویق، اعتماد بی‌جا، سطح سواد پایین، افراط و تفریط در مسائل مذهبی، تشنج و گسیختگی خانواده بودند که راهبرد بغرنج برقراری رابطه جنسی با جنس مخالف و دوست‌یابی و در نتیجه آن پیامد تلخ از بین رفتن اعتقادات و باورهای دینی، انتشار عکس و فیلم غیراخلاقی و تهدید و اخاذی را به دنبال داشت.

کد مقاله 43081
تعداد بازدید 58

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397