• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی رابطه بین اعتیاد به کار و ناسازگاری در محیط کار: نقش غنی‌سازی کار خانواده و جنسیت
تعداد صفحات 9
نویسنده فاطمه طاهری
مشخصات نشریه  تصویر سلامت - مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی تبریز شماره 2
تاریخ انتشار 1400
محدوده صفحات 200-208
زبان فارسی
کلید واژه جنسیت  زنان کارمند  ناسازگاری  محیط کار  قم (شهرستان)  رفتار اجتماعی  قلدری  اعتیاد به کار  کارکنان مرد  درگیری شغلی  غنی‌سازی کار خانواده  کارکنان مرکز بهداشت  غنی‌سازی خانواده کار  خشونت در محیط کار  
چکیده زمینه و اهداف: ناسازگاري در محيط کار باعث بروز رفتارهاي مخرب و نيز ميل به خروج کارکنان از سازمان مي گردد؛ بنابراين شناسايي عوامل تأثيرگذار بر بروز آن اجتناب ناپذير است. پژوهش حاضر، رابطه بين اعتياد به کار و ناسازگاري در محيط کار: نقش غني سازي کار- خانواده و جنسيت را بررسي نموده است.
مواد و روش ها: اين پژوهش از نظر هدف، کاربردي و از نظر روش، یک مطالعه توصيفي همبستگی مي‌باشد. جامعه آماري، 590 نفر از کارکنان مرکز بهداشت استان قم مي‌باشد. 233 نفر نمونه با استفاده از جدول تعیین نمونه کرجسی- مورگان به صورت تصادفي انتخاب شده‌اند. تجزيه و تحليل داده¬ها با استفاده از معادلات ساختاري توسط دو نرم‌افزار SPSS 25 و AMOS 18 انجام شده است.
یافته‌ها: اعتياد به کار بر ناسازگاري تأثير مثبت دارد و غني‌سازي کار- خانواده تأثير منفي بر آن دارد. همچنين غني‌سازي کار- خانواده، نقش ميانجي بين اعتياد به کار و ناسازگاري ايفا مي‌کند. علاوه بر آن، جنسيت فقط رابطه بين اعتياد به کار و ناسازگاري را تعديل مي‌نمايد.
نتیجه‌گیری: نتايج اين مطالعه نشان داد کاهش ناسازگاري در محيط کار مي تواند از طريق توجه به وضعيت اعتياد به کار و غني سازي کار- زندگي کارکنان و پياده سازي روش هايي براي بهبود آن ها صورت گيرد.

کد مقاله 42010
تعداد بازدید 189

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397