• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مقایسه تعارضات بین فردی، باورهای جنسیتی و رضایت از کار در پرستاران زن و مرد
تعداد صفحات 8
نویسنده پریا جنگی - علیرضا سنگانی - ناهید رامک
مشخصات نشریه فصلنامه پرستار و پزشك در رزم - اداره بهداشت و درمان نزاجا سال 7 پیاپی 22
تاریخ انتشار بهار - 1398
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 20-13
زبان فارسی
کلید واژه رضایت شغلی  رضایت شغلی زنان  باورهای جنسیتی  بخش روانپزشکی  پرستاران  گرگان (شهرستان)  پرستاران زن  پرستاران مرد  باورهای جنسی  تعارضات بین فردی  
چکیده مقدمه: در سازمان‌های مراقبت سلامت، پرستاران بزرگترین گروه منابع انسانی هستند و نقش عمده‌ای در کیفیت ارائه خدمات به عهده دارند، لذا رضایت و عدم تعارضات حرفه‌ای آنها موفقیت ارائه خدمات را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین هدف از پژوهش حاضر، مقایسه تعارضات بین فردی، باورهای جنسیتی و رضایت از کار در پرستاران زن و مرد در بخش روانپزشکی بیمارستان پنج آذر گرگان بود.
روش کار: این مطالعه توصیفی و از نوع مقایسه ای بود که در سال 1397 انجام شد. جامعه آماری تمامی پرستاران بخش روانپزشکی بیمارستان پنج آذر گرگان بودند و تعداد نمونه 102 پرستار (52 زن و 50 مرد) بودند که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از سه پرسشنامه رضایت از کار مینه سوتا (MSQ)، آزمون باورهای جنسی بم (BSRI) و پرسشنامه تعارضات بین فردی اسپکتور و جکس (ICAWS) استفاده شد. همچنین از روش آماری تحلیل واریانس چند متغیره با توجه به نرم افزار SPSS24 استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که بین رضایت از کار در پرستاران زن و مرد تفاوت معنی‌داری وجود دارد، اما بین باورهای جنسیتی و تعارضات بین فردی تفاوت معنی‌داری در پرستاران زن و مرد مشاهده نشد.
نتیجه گیری: به طور کلی می توان دریافت نمود که تفاوت رضایت بدست آمده در دو گروه ناشی از ویژگی های تعارضات بین فردی و باورهای جنسیتی می‌باشد، بنابراین در جهت شناسایی رضایت از کار پرستاران بررسی دیگر سازه‌های روان شناختی می‌تواند تعیین کننده‌ موثرتری در افزایش رضایت شغلی پرستاران باشد.

کد مقاله 36198
تعداد بازدید 151

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397