• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی رابطه هوش معنوی با احساس گناه جنسی در دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات شهرستان ایلام در سال تحصیلی 91-92
تعداد صفحات 10
نویسنده رحمت الله موسوی مقدم - مریم اکبرزاده - مهران بابانژاد - سمیرا سلیمانی - سهیلا خیری ستار
مشخصات نشریه فصلنامه پژوهش در دین و سلامت - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شماره 1
تاریخ انتشار زمستان - 1396
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 54-45
زبان فارسی
کلید واژه ایلام  احساس گناه جنسی  دانشجو  احساس گناه  هوش معنوی  گناه جنسی  
چکیده سابقه و هدف: به‌کارگیري منابع معنوي می‌تواند در حل مسائل زندگی از جمله احساس گناه، مؤثر واقع شود. ازاین‌رو، هدف این پژوهش بررسی رابطه‌ی بین هوش معنوی با احساس گناه جنسی در دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات شهرستان ایلام است.
روش کار: این پژوهش از نوع توصیفی - همبستگی است که جامعه‌ی آماری آن را همه‌ی دانشجویان مشغول به تحصیل دانشگاه علوم و تحقیقات شهرستان ایلام در سال تحصیلی ۹۱ - ۹۲ تشکیل می‌دهد. برای این منظور، با روش نمونه‌گیری در دسترس، نمونه‌یی به حجم ۱۰۰ نفر، بر اساس جدول مورگان، انتخاب شد. برای جمع‌آوری داده‌ها از پرسش‌نامه‌های احساس گناه جنسی موشر و هوش معنوی کینگ استفاده شده است. تحلیل داده‌های پژوهش نیز با روش‌های آمار توصیفی، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی صورت گرفته است. در این پژوهش همه‌ی موارد اخلاقی رعایت شده است. علاوه‌براین، نویسندگان مقاله هیچ‌گونه تضاد منافعی گزارش نکرده‌اند.
یافته‌ها: بر اساس نتایج به‌دست آمده، بین هوش معنوی کل و احساس گناه جنسی رابطه وجود نداشت (۱۹۲/۰ r = ، ۰۵/۰ p ). علاوه‌براین، بین احساس گناه جنسی با سن دانشجویان رابطه وجود داشت؛ اما ارتباط آن با جنسیت دانشجویان معنادار نبود (۲۰۴/۰ = r ، ۰۵/۰ > p ).
نتیجه‌گیری: اگرچه هوش معنوی به‌طور کل نقش مشخصی در میزان احساس گناه جنسی دانشجویان مورد مطالعه به‌دست نداد، پاره‌یی از اجزای تشکیل‌دهنده‌ی آن به‌ویژه با افزایش سن، می‌تواند نقش برجسته‌یی در درک و ابراز احساس گناه جنسی داشته باشد.

کد مقاله 33281
تعداد بازدید 185

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397