• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان چالش‌های آموزش سلامت باروری و جنسی به نوجوانان از دیدگاه والدین در ایران و جهان: مرور سیستماتیک
تعداد صفحات 14
نویسنده شهربانو صالحین - معصومه سیمبر - زهره کشاورز - ملیحه نصیری
مشخصات نشریه هفته نامه دانشكده پزشكي اصفهان - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سال 36 پیاپی 508
تاریخ انتشار بهمن - هفته چهارم بهمن 1397 - 1397
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 1553-1540
زبان فارسی
کلید واژه ایران  بهداشت باروری  نیازهای آموزشی  آموزش بهداشت  سلامت جنسی  آموزش سلامت  آموزش بهداشت باروری  مرور نظام‌مند  آموزش بهداشت جنسی  نیازهای آموزشی والدین  سلامت باروری  دیدگاه‌های والدین  
چکیده مقدمه: نداشتن آگاهی کافی، فقدان نگرش و عملکرد مطلوب در زمینه‌ی مسایل بلوغ و بهداشت باروری، همچنان در بین نوجوانان وجود دارد. چالش موجود، عدم آگاهی والدین نسبت به نقش مهم خود در انتقال اطلاعات به نوجوانان است. مطالعه‌ی حاضر، با هدف بررسی مقالات منتشر شده در ارتباط با نیازهای آموزشی والدین در مورد سلامت باروری و جنسی نوجوانان در داخل و خارج از کشور انجام شد.
روش‌ها: در این مطالعه، مقالات چاپ شده‌ی موجود در پایگاه‌های اطلاعاتی Google Scholar، Pubmed، ScienceDirect، Scopus، Iranmedex، Irandoc، Scientific Information Database (SID) و Magiran جستجو شدند. جستجوی کامل با استفاده از کلید واژه‌های سلامت باروری، سلامت جنسی، نیاز آموزشی، والدین و نوجوانان برای مقالات فارسی و معادل آن‌ها برای مقالات انگلیسی انجام شد. پس از تکمیل جستجو و ارزیابی مقالات، تعداد 45 مطالعه که در سال‌های 2017-2010 در داخل و خارج از کشور انجام شده بود، وارد مطالعه شدند.
یافته‌ها: یافته‌های 45 مطالعه‌ی مورد بررسی در 4 طبقه‌ی اصلی جمع‌بندی گردید: نیاز به دانش و نگرش صحیح والدین در مورد مسایل باروری و جنسی نوجوانان (14 مطالعه)، موانع ارتباطی والدین با نوجوانان (15 مطالعه)، محتوای مناسب آموزشی (10 مطالعه) و توانمندسازی والدین جهت آموزش مسایل باروری و جنسی به نوجوانان (12 مطالعه) و 6 مطالعه نیز در 4 طبقه مشترک بودند.
نتیجه‌گیری: بحث درباره‌ی موضوعات بهداشت باروری در خانواده، باعث افزایش دانش نسبت به مسایل باروری و جنسی و شیوع پایین‌تر رفتارهای پرخطر جنسی در نوجوانان می‌شود. برای توانمند کردن والدین، طراحی و اجرای راه‌کارهای مداخله‌ای مناسب مورد نیاز است.

کد مقاله 32397
تعداد بازدید 148

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397