• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مقایسه نگرش به آسیب اجتماعی در دانش‌آموزان بر حسب زمینه‌های خانوادگی
تعداد صفحات 26
نویسنده امین باقری کراچی - امیرحسین مهرابی
مشخصات نشریه فصلنامه انتظام اجتماعی - دانشگاه علوم انتظامی - علمی پژوهشی سال 9 شماره 4
تاریخ انتشار زمستان - 1396
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 96-71
زبان فارسی
کلید واژه آسیب‌های اجتماعی  وضعیت اقتصادی  شرایط اجتماعی  دانش‌آموزان دبیرستانی  دانش‌آموزان پسر دبیرستانی  زمینه‌های خانوادگی  
چکیده زمینه و هدف: آسیب اجتماعی از جمله مشکلات عمده‌ای است که امروزه گریبان گیر بسیاری از جوامع کنونی است. هدف این پژوهش مقایسه نگرش به آسیب اجتماعی در دانش‌آموزان متوسطه اول بر حسب زمینه‌های خانوادگی بود.
روش‌شناسی: در این پژوهش از روش توصیفی از نوع علی –مقایسه‌ای استفاده شد. جامعه آماری این پژوهش شامل دانش ­آموزان پسر متوسطه اول شهر در سال تحصیلی 97-1396 بود. حجم نمونه در این پژوهش براساس جدول مورگان، 152 تعیین گردید. در این پژوهش از روش نمونه ­گیری تصادفی طبقه‌ای استفاده شد. برای سنجش نگرش به آسیب‌های اجتماعی از پرسشنامه آقایی و تیمور تاش استفاده گردید، برای تعیین روایی این پرسشنامه، از روش اعتبار صوری و برای محاسبه پایایی این پرسشنامه از روش آلفای کرانباخ استفاده گردید.
یافته‌های پژوهش: یافته‌های پژوهش نشان داد که میانگین نگرش به آسیب اجتماعی دانش‌آموزانی که والدین آنان تحصیلات پایین‌تر، سن بالاتر، وضعیت اقتصادی نامطلوب‌تر دارند، نسبت به بقیه دانش‌آموزان بیشتر است. همچنین میانگین نگرش به آسیب اجتماعی دانش‌آموزانی که پدر آنان بیکار است، مادر آنان نیز شاغل نیست و یا پدر و مادر آنان با هم زندگی نمی‌کنند، نسبت به بقیه دانش‌آموزان بالاتر است.
نتیجه‌گیری: از آنجایی‌که طبق یافته‌های پژوهش میانگین آسیب اجتماعی دانش‌آموزانی که والدین آنان سن بالاتر، تحصیلات پایین‌تر، وضعیت اقتصادی نامطلوب‌تر دارند و یا بیکار هستند، بیشتر از سایر دانش‌آموزان است، پیشنهاد می‌شود این دانش‌آموزان و والدین آنان برای آموزش مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.

کد مقاله 29942
تعداد بازدید 167

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397