• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی سبک‌های فرزندپروری زنان شاغل در بیمارستان و برخی متغیرهای مرتبط در بیمارستان‌های منتخب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال 1393
تعداد صفحات 6
نویسنده زهرا کریمی - شایسته صالحی
مشخصات نشریه دوماهنامه روان پرستاري - انجمن علمي پرستاري ايران شماره 1 پیاپی 19
تاریخ انتشار فروردین و اردیبهشت - 1396
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 6-1
زبان فارسی
کلید واژه زنان شاغل  فرزندپروری  اصفهان  کارکنان بیمارستان  سبک فرزندپروری  
چکیده مقدمه: شیوه‌های فرزندپروری والدین از مهمترین و بنیادی‌ترین عوامل شکل گیری شخصیت کودکان می‌باشد که متأثر از عوامل مختلفی ازجمله وضعیت اجتماعی، اقتصادی و تجارب شغلی والدین و غیره می‌باشد. لذا با توجه به ویژگیهای شغلی زنان شاغل در بیمارستان، پژوهش حاضر به منظور بررسی سبکهای فرزندپروری زنان شاغل در بیمارستان و برخی متغیرهای مرتبط با آن در بیمارستانهای منتخب وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درسال 1393 انجام گردید.
روش کار: این مطالعه توصیفی-تحلیلی از نوع همبستگی می‌باشد که در آن تعداد 202 نفر از زنان شاغل در بیمارستان‌های منتخب شهر اصفهان در سال 1393 که کودک 11-1 ساله داشتند به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند و پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک و پرسشنامه سبکهای فرزندپروری بامریند را تکمیل نمودند. داده‌ها با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی مناسب از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته‌ها: یافته‌های این مطالعه نشان داد که شرکت کنندگان بالاترین میانگین نمره را در سبک فرزندپروری اقتدار منطقی کسب نمودند (2/4 ± 4/32)، و پایین‌ترین میانگین مربوط به سبک استبدادی بود (6 ± 78/16). از میان متغیرهای مورد بررسی، سن، سابقه کار و تعداد فرزند با نمره سبک فرزندپروری سهلگیرانه رابطه معکوس داشت همچنین بین تحصیلات و نمره سبک فرزندپروری سهلگیرانه رابطه مستقیم وجود داشت.
نتیجه گیری: با توجه به ویژگیهای شغلی کار در بیمارستان و همچنین نقش اساسی مادران در پرورش فرزندان ضروری است علاوه بر آموزش و ارتقاء مهارتهای فرزندپروری، تسهیلات و اقدامات لازم در زمینه تعدیل حجم و ساعات کاری زنان شاغل در بیمارستان صورت پذیرد.

کد مقاله 26414
تعداد بازدید 203

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397